torstai 11. syyskuuta 2008

Leikittelyä

Sain melkoisen mehevän idean. Miettikää, jos vaatekaupassa esillä oleviin vaatteisiin saisi valita värinsä itse sateenkaaren väreistä, vaatteita saisi kavennettua sekä löysytettyä mistä kohdasta vain sekä tarjolla olisi kaikenlaisia maailman ihanimpia asusteita. Kaikille löytyisi oma koko, ei tarvitsisi sovitella sataa eri vaatekappaletta, sillä kivan näköisestä vaatteesta voisi tehdä itselleen istuvan silmänräpäyksessä! Kaikki yliluonnollinen kustomointi olisi mahdollista! Sitten tajusin, että photoshopin ihmemaailmassa mikään ei ole mahdotonta, joten siitä sikisi tämä varsin pelottava "sarjakuva". Hahmo tuossa on jonkinlainen pinnallinen pissis-minäni.


Np. Benny Benassi - California Dreamin' 2004 (Remix)

Music please!









































































Mutta nyt voimmekin palata todellisuuteen, jossa on tusinoittain hikisiä sovituskoppeja, vääränkokoisia vaatteita (rintaliivejä! argh!) ja paljon, paljon mulkosilmäisiä vaappuvia mummoja.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Löysin jostain kumman kautta blogisi ja se kolahti todella kovaa! Jatka samaan malliin, päädyit mun suosikkeihin 8-)

Kad kirjoitti...

wohoo, kiitos kaunis!

annika kirjoitti...

Uijui, hiemanko suloinen toi sarjis!

MouMou kirjoitti...

Ihana idea!:D

Emma kirjoitti...

toi on hauska koska toi on niin totta. kuinkakohan monta kertaa mäkin oon kaupoissa itkenyt kun oon löytänyt täydellisen paidan -mutta ihan hirveän värisen. ja kaikkee muutakin. shoppailu on niin rasittavaa. haluun shoppailla tolleen.

ps, muutenkin hyvä blogi!

noora kirjoitti...

Mikä ihana utopia ja loistava sarjakuva (;

Kad kirjoitti...

Kiitos kaikille! : )