tiistai 2. syyskuuta 2008

Hankintoja

Hukkasin penaalini junaan, joten kaikki ihanaiset piirustusvälineeni hävisivät. Vapaatunnilla marssin siis kaupungille ja ostin uuden luonnosteluvihon, lyijytäytekynän, kumin, penaalin, viivottimen, lyijyä ja melko mojovan kasan ihania, kirkkaita tusseja.

Englannin tunnin tuotokset kertonevat kaiken tästä päivästä.













































































Mustat sandaalit

Vaikka useimmiten käynkin uimahallissa naistenpuolella, en voi olla järkyttymättä sitä varvasnöyhdän määrää! Lattia lainehtii siitä. Miesten puolella se on ihan ymmärrettävä ilmiö, mutta vaaleanpunaiset sydänlasini tipahtivat suurelle mahalleni, sitä kautta lattialle ja särkyivät, kun astuin nyt syyskaudella uimahallin suihkutilaan.

Nämä Linkin läpsyttimet saavat luvan toimia nöyhtäsuojaimina.

Pinkit säärystimet

Ideana oli ostaa jotain huomaamatonta (mustaa), tyylikästä (mustaa), ja ajatonta (mustaa). Kuinkas kävikään? Iskin silmäni näihin ihanuuksiin enkä voinut kävellä ulos ilman niitä.

Maksoivat vajaan vitosen, joten eipä hirveästi harmita, vaikka muutaman viikon päästä näihin kyllästyisinkin.


Seuraava hankinta olisi sitten kirkkaan pinkki tai oranssi kissapipo.

2 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Rakastan tätä sun blogin ideaa, en malta odottaa mitä seuraavaksi tulee :--D Oon itsekin niin väsyny perus suomimuotiblogien 'kierin mummon vaatekaapissa ja nyt oon vintagee'-lookiin ja leggareihin. <3

Sano et vihaat tän syksyn villitystä eli kiilakorkoisia nilkkureita x__x

Kad kirjoitti...

Kaffein, kaffein. Minulla on useita vahvoja antipatioita erilaisia kenkiä kohtaan ja uskon, että ne vihaamasi nilkkurit saavat osansa.

Päivittelen sitten, kunhan kunnon aggressiot iskee päälle.