torstai 28. elokuuta 2008



Korkeavyötäröiset farkut
Pussiperse, läskiperse, laardiperse. Vaara on suuri, mikäli hairahdat käyttämään näitä farkkuja. Mikäli olet vähänkään persevä ja reitevä, voit olla varma, että kuulet jotain yllämainituista. Ihan missä vain. Ihan milloin vain. Riski on suuri farkkujen uskomattoman rumuuden lisäksi siksi, että maailmassa sattuu olemaan paljon niitä (näitä) ihmisiä, jotka eivät mokomista hirvityksistä piittaa eivätkä varo sanojaan.

Vaikka tarkoituksesi olikin ehkä kaveentaa vyötäröäsi ja tuoda esiin tissejä, se ei mitä luultavimmin toimi, sillä kaikki huomio kiinnittyy takamukseesi, joka näyttää näissä farkuissa viisi kertaa normaalia suuremmalta. Vaikka perseesi olisikin kokenut monta tuskaista tuntia punttisalilla ja bodypumpissa, se ei riitä. Parhainkaan perse ei näytä näissä hyvältä, saati sitten normaalin tallaajan normiperse.



Harmaa pitkä neuletakki
Näitä näkee nykyään melko paljon. Sata vuotta sitten saman tyylisiä vaatteita näkyi katukuvassa prosentuaalisesti yhtä paljon mitä tänäkin päivänä. Kummallista kyllä, että nykyään käyttäjät eivät ole pystyyn kuivahtaneita mummeleita vaan nuoria, kauniita naisia!

Mieleeni ei mahdu, miksi joku tahtoo tieten tahtoen näyttää tylsältä, itseään paljon lihavammalta ja muodottomalta. Ei tissiä, ei pyllyä. Kaiken tuon lisäksi takki vanhentaa (se ei ikävä kyllä auta kaljanostossa!) ja näyttää todella raskaalta ja ahdistavalta päällä.

Ja jos aletaan väriä ajattelemaan, niin melko lähellä kuivaa norsun nahkaahan tuo on. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että tuo takki toimisi minkään muunkaan värisenä.






Vammaiskengät
Nämä ovat pelottavaa vauhtia yleistyneet yläasteikäisten hapankaalilapsien keskuudessa. On ihan ymmärrettävää, että käyttää tarrakenkiä jos ei osaa solmia kengännauhoja, mutta näiden kenkien suunnittelija on kenties ymmärtänyt tämän hyväntahtoisen ajatuksen hiukan väärin.

Kengät olisivat itsessään ihan mukavan näköiset, jos tuo nilkan ympärille kietoutuva vammaistarranauhayksikkö leikattaisiin irti. Mukavat peruskengät, jotka voisin kelpuuttaakin, mutta tuo tarranauhaviritys on sen verran pelottavan näköinen, etten koskisi moisiin tikullakaan.


Kavenna kauniisti vyötäröä ja tuo tissejä esiin
Kuten jo kerroin ylempänä, ei ole kaunista yrittää kaventaa vyötäröä korkeavyötäröisillä farkuilla, sillä se kiinnittää vain kaiken huomion takamukseesi, joka ei farkuissa ole ollenkaan edukseen.

Parempi vaihtoehto on valita vyötärölle jokin erillinen tumma kappale ja korostaa tissejä jollain räikeällä värillä tai avoimella paidalla. Vyötäröä voi hävittää näkyvistä korsetilla tai leveällä vyöllä, joka laitetaan vyötärölle niin, ettei se ei heilu edestakaisin eikä kiristä ja saa näin piileviä pläskejä esiin. Valitse väriksi jokin neutraali tumma, sillä kun verhoat tissisi räikeällä värillä, optisen harhan takia musta alue näyttää pienemmältä kuin oikeasti onkaan, koska kirkas väri hyökkää katsojan silmille.

Ei kommentteja: